Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
17.6.2020

ВООДУШЕВЕТЕ СО НОВИТЕ МОДНИ ПАРЧИЊА - СЕГА СО 20% ПОПУСТ

ВООДУШЕВЕТЕ СО НОВИТЕ МОДНИ ПАРЧИЊА - СЕГА СО 20% ПОПУСТ

Од 17.6. до 24.6.2020. можете да си дозволите 20% поповолна долна облека, градници, гаќички, пижами, ноќници и наметки од колекцијата пролет/лето 2020.

Акцијата важи во продавниците на Lisca* и во интернет продавницата на Lisca.
Попустот се пресметува на каса.