Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
01.9.2020

Тајната наскоро ќе биде откриена ...

Со воодушевување ви разоткриваме дека во понудата на Lisca од оваа година ќе не придружува нешто ново. Баш како и за долната облека, костимите за капење, пижамите, облеката и додатоците, новите модни парчиња ги направивме водејќи грижа за секојдневната удобност и привлечен изглед.

 

 

Тајната наскоро ќе биде разоткриена...

Последните детали се при крај, продавниците ги добиваат производите во магацините и ние сме многу среќни што ќе можеме да ви ја претставиме новата вест од нас. Вака изгледаше нашиот список:

✓  Загарантирана удобност
✓  Секојдневно носење
✓  Топ моден изглед за сите вкусови
✓  Поволна цена
✓  Успешно тестирање
✓  Големо воодушевување

Што мислите, освен долна облека, пижами, костими за капење и горна облека - остега ќе можете да купувате во Лисца?