Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
10.5.2022

-30% на машка долна облека

-30% на машка долна облека

Знаеме дека на мажите удобноста им е многу важна, особено ако седат повеќе часови поради состанок, гледање телевизија или играње видео игри. Знаеме дека мажите сакаат да се практични и дека нивната долна облека треба секогаш да биде практична, удобна и по можност од природни материјали.

А може да биде и економично- сега долната облека за мажи Lisca Men можете да ја купите дури со 30% попуст.

Akcija traje od 10.5. do 19.5.2022. Акцијата трае од 10.5. до 19.5.2022. Акцијата важи само за машка долна облека. Попустите не се комбинираат. Акцијата важи во e-shop продавницата и во сите продавници на Lisca.