Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
15.5.2017

LiscaSummer - Наградната игра

Од 8. до 29.5.2017 објави го на Facebook и Instagram својот летен момент #LiscaSummer.

 

Најдоброто видео или фотографија се натпреварува за Lisca бон од 18.000 денВо 3 неделно извлекување меѓу сите пријавени на Lisca e-новости подаруваме 15 комплети на костими Lisca или Cheek by Lisca за капење по сопствен избор.

 

Следи го летото со Lisca - LiscaSummer 2017!

 

LiscaSummer - Наградната игра 2017

 

ГЛАВНА НАГРАДА (извлекување 05.06.2017):

Helena Rubinstein, Instagram, #LiscaSummer - https://www.instagram.com/p/BUsATg2BN5p

 

Наградени 3 недела (извлекување 29.05.2017):

 1. Sanja Menjak Maksimovic, RS
 2. Mirna Matić, HR
 3. Ines Kokot, SI
 4. Ella Janz, DE
 5. Anne Rafferty, IE

 

Наградени 2 недела (извлекување 22.05.2017):

 1. Irena Tripunovic Gajic, BA
 2. Popa Maria-Doina, RO
 3. Olga Bychkova, RU
 4. Anna Tykhonova, DE
 5. Frosina Aleksandrovska, MK

 

Наградени 1 недела (извлекување 15.05.2017):

 1. Kalinka Petrova, BG
 2. Vedrana Čerina, HR
 3. Katja Golob, SI
 4. Jelena Simanić, RS
 5. Lucie Samková, CZ


Честитки!