Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
15.10.2020

MОМЕНТ ЗА МАЖИТЕ

MОМЕНТ ЗА МАЖИТЕ

Од 15 до 25.10.2020. искористете -40% попуст при купување на машка долна облека.

Проверете ја понудата на продажните места на Lisca* и во интернет продавницата. *Попустот се пресметува на каса. Попустот не важи за пижамите Lisca Men и за веќе намалените артикли.