Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
19.12.2018

Нова година, нови поволности - сезонско намаление -30%!

Празниците се за уживање, посети и подароци, но можеби во првите денови од новата година сте приметиле дека ви недостасува некоја ситница. Започнете ја новата година практично и искористете ги јануарските попусти на продажните места на Lisca.

Од 03. до 31. јануари моделите од колекцијата есен/зима 2018 (долна облека, спален програм и блузи) можете да ги купите за 30% поповолно!

Проверете ја понудата во продавниците на Lisca и во е-продавницата!