Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
22.3.2021

ПОДАРУВАМЕ ДОКОЛЕНКИ

ПОДАРУВАМЕ ДОКОЛЕНКИ

Со купување во вредност над 2500 ден. ви подаруваме 2 пара убави свиленкави доколенки во црна или боја на кожа. Вашиот избор на боја напишете го во коментар во кошничката.

Акцијата трае од 22.03. до 28.03.2021 во интернет продавницата и во продавниците на Лисца.


РАЗГЛЕДАЈТЕ ЈА ПОНУДАТА >>