Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
07.4.2020

ГОЛЕМ ПОПУСТ НА ПИЖАМИ, НОЌНИЦИ И НАМЕТКИ

ГОЛЕМ ПОПУСТ НА ПИЖАМИ, НОЌНИЦИ И НАМЕТКИ
Понекогаш за релаксација и одмор доволно е само удобна ноќница или пижама. Затоа одберете пижами со удобен крој за удобно спиење, одличен материјал за добар сон и прекрасен и привлечен тренди изглед за викенд излежување по цел ден.    

За сите поспани и удобни души подготвивме акција на пижами, ноќници и наметки за удобно да се обвиткате и разгалите.

Од 07.04. до 13.04.2020 на новата колекција пижами ве чека дури 30% попуст, а на претходната колекција уште дополнителни 20% попуст.

На колекцијата пижами ЕЗ/2019 дополнителни -20% 
На колекцијата пижами ПЛ/2020 -30%