Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
12.12.2018

Празничен попуст - 20%

Време е за нежност, топлина, забава, колачиња  и  подароци..... моменти за себе и своите најмили.  Lisca поволности за моментите кои ви значат!


Помеѓу 14. и 31.12 на сите продажни места и во е-продавницата на Lisca, колекцијата есен/зима 2018, спалниот програм и блузите ќе ги добиете со 20% поповолна цена!

Декември е месец за празнично расположение – за вас или за вашите најблиски!

**Попустот важи за сериите од колекцијата есен-зима 2018: Eternity, Fame, Lavish, Charlene, Carrie, Celine, Dreamy, Daydream, Nordic Fun, Pure  Fun, Magical, женскиот и машкиот спален програм  есен-зима 2018 .