Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
13.1.2022

Сезонско намалување: одбери нови гаќички

Сезонско намалување: одбери нови гаќички

Искористи ја акцијата и избери гаќички од колекцијата есен - зима 2021 дури 30% поповолно. Одбери помеѓу класични гаќички, бразилки, гаќички со висок струк и high leg гаќички и веднаш купи си нови. Внимание, залихите се ограничени.

Акцијата трае од 5.1.2022. до распродажба на залихите.
Акцијата важи на колекцијата есен - зима 2021. Попустите не се комбинираат. Акцијата важи во интернет продавницата и во сите продажни места на Lisca.