Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
09.9.2022

Спортска акција

Спортска акција

Искористи ја жешката понуда на спортска облека и загреј се со вежбање и ниски цени. Модерните спортски модели ќе ти го понудат тоа што ти е потребно. Безгрижно движи се и соочи се со нови победи.

Акцијата трае од 9.9. до 15.9.2022. Акцијата важи за спортската серија Relax и Playful.
Попустите не се комбинираат. Акцијата важи за e-shop и во сите продажни места на Лисца.


СПОРТСКА ДОЛНА ОБЛЕКА