Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
17.2.2021

ПАМУЧНИ -20%

ПАМУЧНИ -20%

Акцијата трае од 17. до 28.2.2021. во сите продавници на Lisca и во e-shop. Попустот важи за памучните серии на женска долна облека од Lisca и Lisca Cheek: Aura, Anja, Clara, Comfy, Emma, Happyday i Mommy Love.