Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
24.10.2019

Тренди облека Lisca Estelle - From Office to the Bar!

Тренди облека Lisca "Estelle" – потполно различен изглед за секој ден!

 

Тјаша Кокаљ Јерала е позната словенска манекенка, Miss Universe Slovenije 2007, водителка и стилиста. За вас ја претставува новата линија Lisca Estelle, која се состои од 5 елегантно безвременски парчиња кои со неколку модни додатоци  се претвараат од елегантен или деловен во тренди изглед.

Уживајте гледајќи го видеото во кое Тјаша од 5 основни парчиња создаде повеќе од 10 потполно различни outfit-и!Uživajte gledajući video u kojem je Tjaša iz samo 5 osnovnih komada složila više od 10 potpuno različitih outfita!


Кој изглед вас најмногу ви се допаѓа?