Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
17.12.2020

Исповед на XXL жена

Исповед на XXL жена

Чекорам по светот, со сета своја форма и големина. Можам да бидам висока или ниска, можеби сум покрупна доле или понадарена горе.

  Мојата големина, мојот XXL е моја животна дефиниција. Кој вели дека не сум најубава токму онака како што ме гледаат во овој момент? Зошто би се менувала? Прекрасна сум.

Мојот XXL е мојата позитивна големина

Исповед на XXL жена


Мојата позитивна големина е таа со која се чувствувам добро во својата кожа.Можам да носам 36,42,50 или било кој друг број- воопшто не е важно.

Јас сум вистинска здрава жена, ми годи да сум во своето тело, моето тело води грижа за мене и ме поддржува. Го обожувам такво како што е.

Како изгледа да бидете вистинска жена знаете само вие. Вистинска е само онаа жена која така се чувствува, ги прифаќа предизвиците, му се препушта на времето и чекор по чекор танцува во својот свет.

Исповед на XXL жена


Животот е моја XXL креација.
Живеам, дишам, љубам.
И сé тоа со својата големина.

♥♥♥

Овој пат ви ја претставуваме серијата Evelyn. Исклучителни во секој број.