Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
15.6.2020

За жени кои се горди на своето тело

За жени кои се горди на своето тело

Јас сум жена.

Кога ќе облечам фармерки на колковите ми се појавуваат »сланинки«. Кога седам, мојот стомак не е рамен. Обожувам пица и никогаш немам намера да се откажам од сладоледот.
 
Моите бутки сакаат да се допираат и никогаш не се одвојуваат.

На море ми е сеедно како ме гледате. Свесна сум дека не сум манекенка. Јас сум жена.

Повелете, погледнете ја секоја моја брчка, секоја моја лузна, секое парче од мојата кожа на кое има целулит. Тоа сум јас. И прекрасна сум.

Јас сум жена.
Среќна жена.

И многу горда на себе.


__________


Гордо одберете прекрасен костим за капење за убава жена како вас!