Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
10.9.2021

20% ПОПУСТ на спортската долна облека

20% ПОПУСТ на спортската долна облека

Искористи ја акцијата и дозволи си спортска долна и горна облека за 20% поевтино. Акцијата важи од 10.9.до 14.9.2021. на сите Lisca продажни места и во интернет продавницата. Акцијата важи за спортската линија Playful. Попустите на се собираат.