Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
30.9.2021

3 за 2 при купување на хулахопки и чорапи

3 за 2 при купување на хулахопки и чорапи

Разгали ги своите нозе и облечи ги во нежни и елегантни хулахопки од Lisca - во жешка акција 3 за 2. Од 30.9. до 10.10.2021 при купување на 3 производи хулахопки и чорапи, без разлика на боја, величина или модел, ти одобруваме попуст на третиот најевтиниот производ!


Искористи го акцискиот попуст и внеси го бонус кодот во кошничката:

 3CORAPI2 

Акцијата трае од 30.9. до 10.10.2021. Се однесува на артиклите кои се означени со ознаката 3 за 2. Попустот се пресметува во кошничката со внесување на бонус кодот. Се одобрува попуст на најевтиниот производ. Попустите не можат да се комбинираат. Промоцијата важи во интернет продавницата и во сите продавници на Lisca. .