Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
10.6.2021

-20% ПОПУСТ на сите костими за капење

-20% ПОПУСТ на сите костими за капење
Искористете ја акцијата и приуштете си сé за на плажа со 20% попуст. Акцијата важи за костимите за капење и додатоците од овогодинешната колекција.

Акцијата трае од 10.6. до 17.6.2021. Попустите не се комбинираат. Акцијата важи во сите продавници на Lisca и во e-shop. Попустот се пресметува на каса, а во e-shop во потрошувачката корпа.


КОСТИМИ ЗА КАПЕЊЕ


ДОДАТОЦИ


ЗА МАЖИТЕ