Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
14.7.2020

Ова лето намалени цени до -50%

Ова лето намалени цени до -50%

“Облеката нема да го промени светот, ќе го промени жената која ја носи!”

Од 14.07.2020. можете да купите нови модерни парчиња од колекцијата пролет - лето 2020 дури до -50% поповолно.

Акцијата важи во сите продажни места на Lisca и во e-shop продавницата.ДОЛНА ОБЛЕКАКОСТИМИ ЗА КАПЕЊЕ

ПИЖАМИОБЛЕКА