Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
28.3.2019

Активни! Со 20% попуст!


Пролет е, со тоа и повеќе можност за движење. За да се чувствувате удобно, опуштено и спремни за нови предизвици не заборавајте ја соодветната опрема, како и спортската долна облека!


Од 2. до 8. април спортската долна облека можете да ја купите дури со 20% попуст!

 

На продажните места и на интернет продавницата на Lisca проверете кои модели се соодветни за вас.