Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
09.9.2019

Активно! 20% поповолно!

Дали некогаш сте се запрашале зошто спортистките бираат спортска долна облека? Зошто им треба и на оние кои спортуваат повремено во слободното време? Едноставно – со неа лесно може да се постигнат поставените цели, вежбањето е попријатно, а и телото ќе ви биде благодарно.

Од 10. до 20.09.2019 спортската долна облека Lisca Cheek Energy на сите продажни места и во интернет продавницата на Lisca е со 20% попуст! Искористете ја можноста и бидете активни!