Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
01.9.2021

Дополнителни -20% на долната облека

Дополнителни -20% на долната облека

Последна шанса!
Додаваме жешки -20% на веќе намалената долна облека со -30%, од колекцијата пролет-лето 2021! Веќе знаете со што ќе ја зачините вашата гардероба?


Акцијата трае од 1.9.2021 до распродажба на залихите. Важи за производите со обележан попуст. Попустите не можат да се комбинираат. Акцијата важи во e- shop и во сите продавници на Lisca.