Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
24.8.2022

Дополнителни -20% на одредени артикли

Дополнителни -20% на одредени артикли

Почести се со веќе намалени артикли со дополнителен попуст од 20%. Препушти им се на топлите денови и купи си костим по поволна цена или препушти и се на модата со додатоци од колекцијата пролет / лето 2022.

Попустот се пресметува на каса, а во e-shop во потрошувачката корпа.

Промоцијата важи од 24.08.2022 до распродажба на залихите. Дополнителниот попуст од 20% важи на костими за капење за капење од сериите: La Paz, Manila, Nantes, Panama, Lisca Men, Lisca Kids и сите додатоци на костимите за капење од колекцијата пролет лето 2022. Попустите не се комбинираат. Акцијата важи во сите продавници на Lisca и во e-shop. КОСТИМИ ЗА КАПЕЊЕ - ЖЕНИКОСТИМИ ЗА КАПЕЊЕ - ДОДАТОЦИКОСТИМИ ЗА КАПЕЊЕ - МАЖИ


КОСТИМИ ЗА КАПЕЊЕ - ДЕЦА