Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
20.8.2020

ДОПОЛНИТЕЛНИ -20% НА ОДРЕДЕНИ СЕРИИ ОД КОСТИМИТЕ ЗА КАПЕЊЕ

ДОПОЛНИТЕЛНИ -20% НА ОДРЕДЕНИ СЕРИИ ОД КОСТИМИТЕ ЗА  КАПЕЊЕ

Намалените костими за капење на -30%, сега се со дополнителни -20% попуст.


Од 20.08.2020 одберете си нов костим за капење од овогодишната колекција и ќе го добиете за -20% поевтино. Важи за одредени серии од костимите за капење и додатоците од колекцијата ПЛ/2020. Акцијата важи на Lisca продажните места и интернет продавницата.

КОСТИМИ ЗА КАПЕЊЕ -50%