Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
17.10.2019

ЕСЕНСКА МОЖНОСТ -20% ПОПУСТ

Есента е вистинско време за нови предизвици, па и време да си овозможиме нешто ново, нешто во што ќе се чувствуваме убаво,елегантно и самоуверено. Во Liscа тоа е време за есенска можност.

Од 17 до 27.10.2019 во продавниците на Liscа и интернет продавницата искористете 20% попуст на колекцијата Есен-Зима 2019.

Артиклите кои се на акција се означени со ознаката      HOBO    
Esenska možnost
Проверете кои есенски бои најмногу ви се допаѓаат и икористете ја можноста за поповолно есенско купување на долна облека, спален програм и гардероба!

Во акцијата Есенска можност се артикли од колекцијата Есен – Зима 2019. од сериите:
Luxury Dream долна облека/гардероба, Royal Wish долна облека/гардероба, Tender Love долна облекa, Electra долна облека/спален програм, Estelle долна облека/гардероба, Emanuelle долна облека/спален програм, Cheerful долна облека/спален програм, Endless Fun долна облека/спален програм, Kiss Me долна облека/спален програм/гардероба.

  
Проверете ги акциските артикли на долна облека,спален програм и гардероба: