Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
23.5.2019

Го повикуваме летото – со 20% попуст!

Надмудрете го времето! Предизвикајте го летото со новите костими за капење или долна облека и во домот внесете допир на сонце и топлина од летото.

Одлучете се полесно, така што од 23. до 26.05.2019 ќе искористите 20% попуст на костимите за капење, нивните додатоци и еднократни серии на долна облека за пролет – лето 2019.

Летната понуда разгледајте ја во продавниците на Lisca и во нашата интернет продавница.

Попустите меѓусебно не се собираат.