Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
17.10.2017

ЕСЕНСКА МОЖНОСТ

Есента ги засукала ракавите и потсeтува на летно ветре на попладневно сонце во летните авантури. Кратките ракави полека ги складираме во плакарите, а и лесната облека која оваа година не пратеше во прошетките покрај море. Но, да не бидеме тажни затоа што влеговме во прекрасните бои на есента. Има ли нешто поубаво од шушкањето на есенските лисја под нозете, мирисот на печениот костен и топол џемпер од удобен материјал. Во Лисца за оваа волшебност во овој магичен период, кога природата ги открива последните нијанси од својот прекрасен спектар, спремивме есенска можност.

Од 18. до 31. октомври искористете ја есенската можност од избраните серии на долна облека и спален програм на Lisca i Cheek by Lisca од сезоната есен-зима 2017 и искористете 20% попуст. Акцијата важи за сериите на долна облека и спален програм: Lady Moon, Queen Rose, Ammy, Alison, Athina, Candy, Amaze, Andrea, Imagine и Beauty.

Акцијата не важи за машката програма. Попустот се пресметува на каса, можноста може да ја искористите и во интернет продавницата каде што попустот е веќе искажан со цена.

Уживајте во убавите моменти со есенските бои и магичните земјени бои!
shop online