Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
24.6.2020

-20% костими за капење и температура од 30°C -одлична комбинација!

-20% костими за капење и температура од 30°C -одлична комбинација!

Сакате ли на капење? Ќе биде жешко!

Од 01. до 08.7.2020. можете да изберете нов, модерен костим за капење од овогодишната колекција со 20% попуст.

Акцијата важи во e-shop-от и во сите продавници на Lisca, каде што попустот се пресметува на каса. Попустите не се комбинираат.


КОСТИМИ ЗА КАПЕЊЕ - ЖЕНИКОСТИМИ ЗА КАПЕЊЕ - МАЖИ


КОСТИМИ ЗА КАПЕЊЕ - ДЕЦА