Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
13.4.2018

Lisca Basic -20%

Секојдневната долна облека со своите функционални линии, одлично прилегање и мека на допир, се смета за основна линија на колекцијата Lisca.

Во периодот од 16. до 22.04.2018 добивате - 20% попуст при купување на 2 или повеќе парчиња.
(Lisca Basic: Olina, Sonia, Rafaela, Victoria, Aura, Mirelas, Manja, Pavla, Simona, Sabina, Minca)

*Акцијата важи на продажните места на Lisca и во е-продавницата.
*Во е-продавниците попустот се пресметува директно во корпа, а на продажните места на каса.Basic akcija

Разгледајте ги артиклите во понудата: