Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
02.11.2022

Момент за мажите!

Момент за мажите!

Конечно нешто и за мажите! Долна облека Lisca Men сега за 30% поевтино. Погледни меѓу омилените модели и есенските новитети и искористи ја акцијата.


Акцијата трае од 03. До 13.11.2022.


Акцијата важи за долна облека од колекцијата Lisca Men во e-shop и сите продавници на Lisca. Попустите не се комбинираат и не може да се искористи бонус кодот.