Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
08.5.2019

Lisca Men – 40%!


Maжи,не пропуштајте! Вистинската долна облека ќе ви го разубави денот. Удобно,меко, минималистички и модерно.За полесна одлука, машката колекција на долна облека Lisca Men помеѓу 9 и 19.5.2019 можете да ја купите дури со 40% попуст!

Проверете ја понудата на сите Lisca продажни места како и во Lisca интернет продавницата.