Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
21.3.2019

Луда цена! 5х гаќички Cute = 999,00 ден.


Удобноста секогаш мора да е на прво место. Затоа искористете ја единствената можност и гардеробата збогатете ја со модерни памучни гаќички со вашиот омилен крој - пенти или бразил. За денот да ви започне со насмевка и позитивна енергија- изберете од гаќичките Cute во различни бои.

НЕ ПРОПУШТАЈ