Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
04.11.2019

MОМЕНТ ЗА МАЖИТЕ

MОМЕНТ ЗА МАЖИТЕ

И најголемите мачо типови купувањето на долната облека сакаат да и го препуштат на жената


Спрема истражувањата тоа се случува во 70% од случаите.
Машката долна облека секогаш ја одбираме водејќи се од удобноста и природните материјали.


Од 04 до 17.11.2019 искористете -40% попуст при купување на машка долна облека.

Проверете ја понудата на продажните места на Lisca* и во интернет продавницата**.
*Попустот се пресметува на каса.
**Попустот се пресметува во кошничката.