Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
15.12.2020

Новогодишен ПОПУСТ 20%

Новогодишен ПОПУСТ 20%

Од 15.12. до 3.1.2021. искористете 20% празничен попуст на одбрани серии на долна облека, ноќници, пижами, наметки и блузи од колекцијата есен-зима 2020.

Искористете ја понудата во интернет продавницата и на продажните места на Lisca каде што попустот се пресметува на каса. Попустите не се комбинираат.

ДОЛНА ОБЛЕКА


ПИЖАМИ


ОБЛЕКА