Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
12.4.2022

ПОПУСТ на спортската линија

ПОПУСТ на спортската линија
Искористи ја жешката понуда на спортска облека и загреј се со вежбање и ниски цени. Модерните спортски модели ќе ти го понудат тоа што ти е потребно. Безгрижно движи се и соочи се со нови победи.

Акцијата трае од 12.4. до 18.4.2022. Акцијата важи за спортската серија Playful. Попустите не се комбинираат. Акцијата важи за e-shop и во сите продажни места на Лисца.