Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
14.12.2017

20% НОВОГОДИШЕН ПОПУСТ

Декемвриското празнично воодушевување бргу ќе помине. Барањето на идеален подарок, подарувањето, радоста, подготовките за идеалната новогодишна вечер, дали има нешто поубаво од ова. Како празниците да бидат помагични и како своите најмили оваа година да ги изненадите со посебни подароци, разгледајте ја понудата на привлечни и уникатни подароци и најдете ја најдобрата идеја.
 
Од 19. до 04.01.2018
, можете да го искористите  новогодишниот попуст -20% на колекцијата есен-зима 2017.

popust
Попустот важи за сериите од колекцијата есен зима 2017 и тоа: Lady Moon, Queen Rose, Andrea, Ammy, Alison, Athina, Candy, Amaze, Miss amaze, Imagine, Beauty, Anna, Amber.
Акцијата важи во сите продавници на Lisca и Cheek by Lisca како и во  е - продавницата.
*попустот во продавниците е пресметан, а во е- продавницата се пресметува автоматскиво корпата.

ИЗБЕРИ ОД НАЈБАРАНИТЕ ПРОИЗВОДИ НА АКЦИЈА: