Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
11.1.2022

Сезонско намалување: одбери нов градник

Сезонско намалување: одбери нов градник

Искористи ја акцијата и избери градник од колекцијата есен - зима 2021 дури 30% поповолно. Одбери помеѓу градник со жица, градник со пенести корпи, push up градници, триаголни градници…

Акцијата трае од 5.1.2022. до распродажба на залихите.
Акцијата важи на колекцијата есен - зима 2021. Попустите не се комбинираат. Акцијата важи во интернет продавницата и во сите продажни места на Lisca.