Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
13.2.2019

УЖИВАМЕ ВО ПАМУК -20%

Во ладните зимски денови сакаме да се чувствуваме пријатно. Студените ветрови, ладните погледи на снежните утра и срамежливите сончеви зраци не потсетуваат колку ни е убаво дома, на топло и во мек кревет. Денес е таков ден кога иако мораме да станеме од кревет, посакуваме мекоста од топлите прекривачи да ја понесеме со себе.
Обновете ја вашата залиха на памучна долна облека и погрижете се долната облека која најчесто ја носите да биде модерна и привлечна.

Памучната долна облека од 14. до 24. февруари можете да ја набавите со 20% попуст. Попустот важи за памучните серии Aura, Anja, Comfy и Happyday.


Akcija