Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
10.5.2018

MOMEНT ЗА МАЖИTE -40%

И машката долна облека треба да се сфати сериозно. Иако можеби на прв поглед не бараат многу,тие избираат дневна и вечерна долна облека,облека за овде и таму и сепак се одлучуваат за карактеристиките што на крај се најважни. Удобност и носивост. Долната облека е толку удобна што заборавате дека ја носите и нуди чувство на мажественост и задоволство.

Од 10. 5. - 20. 5. 2018 долната облека Lisca Men (освен пижамите)
купете ја за 40% поефтино на продажните места и Lisca е-продавница.

*Понудата важи во продажните места и во е-продавницата.
*Попустот се пресметува на каса или автоматски во корпата во е-продавницата.

akcija lisca men