Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
25.6.2019

Жешки -20%

Жешка акција со која полесно ќе го освоиме летото.

Само од 24. до 30.06.2019. можете да искористите 20% попуст на костимите за капење и додатоците за плажа! Побрзајте и приуштете си го омилениот модел додека вашата големина е на располагање! Попустите меѓусебно не се собираат.

Акцијата е достапна на сите продажни места на Lisca и во интернет продавницата.