Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ ВО ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

Плаќање при прием на пратка
Откупнината и трошоците за достава купувачот му ги плаќа на службеникот при достава и превземање на пратката.

Плаќање по профактура
Стоката се плаќа по добивање на известувањето “Вашата нарачка се обработува”. Плаќањето се врши со уплата на една од наведените жиро сметки. Доставата се врши откога средствата ќе бидат уплатени на жиро сметка на Лисца ДОО Скопје.

Трошоци за достава 
Поштарината за достава на пратката изнесува 150,00 ден. и се плаќа заедно со фактурата.