Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Ноќница »Evelyn«

Ноќница »Evelyn«

#23255
Ноќница »Evelyn«
3.209,00 ден
3.209,00 ден
Опис

Details

Женствена елегантна ноќница е изработена од модално мекано плетиво кое нежно паѓа по телото. Ноќница со долги ракави во предниот дел има чипкасти детали кои ќе бидат забележани, а должината е малку над коленото. Женска елеганција за удобно спиење.

-     елегантна ноќница
-     женски модел до колена со долги ракави
-     женствен модел со должина до колена и со долг ракав
-     удобно дизајниран крој со рангла ракави
-     мекано и удобно модално плетиво за пријатно чувство на тело
-     романтични детали од чипка во предниот дел

Модал: 92% Полиамид: 1% Полиестер: 1% Еластин: 6%
Одржување
Одржување
-          придржувајте се кон симболите за одржување истакнати на етикетата
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена