Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

НАГРАДНА ИГРА

#ProudToBeMe

Наградени >> Провери

 
↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 


УЧЕСТВУВАЈ ВО ИЗВЛЕКУВАЊЕ ЗА НАГРАДА:

секој ден 10 х костими за капење Lisca или Cheek by Lisca
главна награда 1 х поклон бон во вредност од 30.000 ден. 

Во наградната  игра учествувате со внесување на податоците и со одговор на прашањето: На што сте најмногу горди во вашиот живот? 
Неделно ќе извлечеме 10 наградени (21. 5., 28. 5., 4. 6., 11. 6.2018.), кои ќе добијат костим за капење Lisca или Cheek by Lisca и tattoo Proud to be me.

A на 11. 6. 2018 ќе ја извлечеме главната награда - бон Lisca во вредност од 30.000 ден. 

Секоја меѓу нас е горда на нешто. Некоја е успешна во воспитувањето, знае да одгледа базилика, да е мајка, да ги живее своите соништа или да биде горда
на себе. Поради тоа Lisca припреми настан Горда на себе (на англиски Proud to be me) и покажа дека си прекрасна,
без оглед на тоа што си, со гордост можеш тоа да го кажеш и да го покажеш.
 
А на што си горда во својот живот? Довери ни ја својата приказна, сподели ја на Facebook и
на Instagram и да ве предупредиме за hashtagot #ProudToBeMe.