Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Едноделен костим за капење со пенести корпи »Puerto Rico«

Едноделен костим за капење со пенести корпи »Puerto Rico«

#43471
Едноделен костим за капење со пенести корпи »Puerto Rico«

Regular Price: 4.339,00 ден

Special Price 3.039,00 ден

Regular Price: 4.339,00 ден

Special Price 3.039,00 ден

Опис

Details

  •     едноделен костим за капење со пенести корпи и жица
  •     вметнатите делови со линии од страните ја нагласуваат и  визуелно ја прават потенка линијата на телото
  •     прерамки кои се продолжуваат
  •     декоративен детаљ на врзување од страните
  •     оптимално прилегање и удобност и кај поголеми големини
  •     достапен до длабочина на корпа Е
  •     елегантен морнарски изглед на костим за капење

Полиамид: 73% Еластин: 27%
Одржување
Одржување
-перете рачно или на 30°C по секое носење со средство за шарена или осетлива облека
-потполно исушете го костимот за капење пред да го складирате
-чувајте го во воздушеста, не во пластична кеса
-не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-маслата од кремите за сончање и сонцето со тек на време влијаат на интензитетот на бојата и материјалот (придржувајте се кон упатствата за одржување)
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена