Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
  • Во серијата на костими за капење Alanya ќе ве воодушеви принт на тенка микро ткаенина која брзо се суши, на допир е пријатно кадифена и нуди одлична заштита од УВ зраци. Серијата се појавува во две колоритни варијанти кои ќе ве воодушеват со живописни бои и дезени и заводливи детали. Во серијата се вградени функционални тенки прерамки кои нудат удобност и се пријатни за носење. На производите дополнителна вредност им даваат лепените прерамки и украсна тока која е поставена така што е избегнат директен контакт со кожата.
/
Alanya
Alanya
Alanya
Alanya
Alanya
Alanya
Alanya
Alanya