Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
  • Елегантна и вечна колекција за оние кои се чувствуваат подобро во еднобојните материјали. Костимите за капење од серијата на Бахми се исклучително удобни за носење бидејќи основниот материјал е многу тенок и брзо се суши, на допир е свиленкаст, а нуди и УВ заштита. Престижниот изглед го нагласува атрактивна тока која е во темна метална боја, низ која е провлечен светликав материјал, кој на моделите им создава благи набори. Моделите се достапни во вечно црна боја, појака розова боја и кралска сина боја.
/
Bahami
Bahami
Bahami
Bahami
Bahami
Bahami
Bahami