Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Туника »Guaraja«

Туника »Guaraja«

#49440
Туника »Guaraja«

Regular Price: 2.999,00 ден

Special Price 2.099,00 ден

Regular Price: 2.999,00 ден

Special Price 2.099,00 ден

Опис

Details

-     туника со кратки ракави
-     асиметричен преден дел
-     вметнатиот материјал во боја на песок на предниот дел завршува со продолжен процеп
-     продолжетоците од процепот можe да се врзуваат, а со тоа добиваме дополнителен начин на носење
-     квалитетен, удобен вискозен материјал со еластин
-     мек материјал кој убаво паѓа и има убав сјај
-     моделот добро се комбинира со други модни парчиња

Вискоза: 94% Еластин: 6%
Одржување
Одржување
-          придржувајте се кон симболите за одржување истакнати на етикетата
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена