Момент за мажите

Момент за мажите
17 мај 2024

Искористи 30% попуст при купување на машка долна облека.

Можноста важи од 17.05. до 26.05. во интернет продавницата lisca.mk и продажните места на Лисца.

Попустите меѓусебно не се комбинираат. 2-pack и 3-pack се сметаат како еден производ.

 

© 2022 Lisca d.o.o. Сите права се задржани.