Испорака

Купената стока се пакува во картонска амбалажа, а доставата се врши преку ЕЛС Брза пошта Скопје.
Поштарината за достава на пратката изнесува 150,00 ден.која се плаќа заедно со фактурата

Време на испорака е 2-4  работни дена.

 

DRŽAVA CENA DOSTAVNO PODJETJE
Avstralija 38,00 € DHL
Belgija 8,00 € DHL
Ciper 30,00 € DHL
Češka 7,00 € DHL
Črna Gora 10,00 € Pošta Slovenije
Danska 9,00 € DHL
Egipt 30,00 € DHL
Estonija 15,00 € DHL
Finska 19,00 € DHL
Irska 14,00 € DHL
Islandija 30,00 € DHL
Kanada 30,00 € DHL
Kuvajt 32,00 € DHL
Latvija 13,00 € DHL
Litva 11,00 € DHL
Luksemburg 8,00 € DHL
Madžarska 7,00 € DHL
Nizozemska 8,00 € DHL
Norveška 30,00 € DHL
Poljska 9,00 € DHL
Slovenija 3,50 € Pošta Slovenije
Španija 14,00 € DHL
Švedska 11,00 € DHL
Švica 8,00 € DHL
Velika Britanija 10,00 € DHL
ZDA 30,00 € DHL

 

Opozorilo za kupce iz držav, ki niso članice Evropske unije: kupci so dolžni poravnati vse stroške, povezane z uvoznim carinjenjem blaga, vključno z vsemi uvoznimi dajatvami, skladno z veljavno zakonodajo države uvoza, o čemer so izrecno opozorjeni pri nakupu.

Lisca d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca. Cenik dostave lahko Lisca d.o.o. kadarkoli spremeni. Prav tako lahko Lisca d.o.o.. izbere drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo učinkoviteje izvedeno.

Влезете во светот на долната облека и костимите за капење

Ќе ви откриеме една тајна.

Кога ќе се регистрирате за нашите е-новости за прв пат, ќе добите купон со попуст од 10%, кој можете да го искористите при купување во онлајн продавницата.

Со пријавувањето, ни дозволувате да ви испраќаме неделни електронски билтени, со кои  ќе бидете во тек со сите новости и промоции. Не грижете се, ние ги чуваме вашите лични податоци безбедни. Исто така можете да се откажете во секое време.

 

Твоја Lisca

ПРИЈАВА ЗА Е-НОВОСТИ
© 2022 Lisca d.o.o. Сите права се задржани.