Начин на плаќање

Постојат два достапни начини на плаќање за онлајн нарачки:
- во готовина при прием на пратка

- со платежна картичка при креирање нарачка

Плаќање при прием на пратка

Плаќање при достава се врши само со готовина. Не може да се плати со платежна картичка ако одберете опција плаќање при достава.

 

Плаќање со платежни картички

Плаќање со Maestro, Mastercard, Visa и Diners картички издадени од сите банки. Доколку плаќате со картичка треба да знаете дека секоја направена трансакција подлежи на авторизација (период во кој парите на Вашата сметка се само резервирани, а не и повлечени од картичката), со цел да се потврди достапноста на нарачаниот производ.

Плаќањата со картички ќе се вршат преку безбеден интернет систем за плаќање Bankard - плаќањата се вршат во реално време со кредитни и дебитни картички и други начини на плаќање. Плаќањето е безбедно и нашиот систем не зачувува информации од вашите платежни картички како број, пин и слично.  

 

   

 

До плаќањето на целосната куповна цена, избраните производи се сопственост на Лисца д.о.о. Скопје. Лисца доо Скопје може да ги смени опциите за плаќање наведени на веб -страницата на Лиска.

Денарска конверзија

Сите плаќања се со пресметано ДДВ и се во денарска валута. За вредност на денарот ве молиме посетете ја Народната Банка на РСМ. Сите промени во валутата се одговорност на Народна Банка на РСМ.

Влезете во светот на долната облека и костимите за капење

Ќе ви откриеме една тајна.

Кога ќе се регистрирате за нашите е-новости за прв пат, ќе добите купон со попуст од 10%, кој можете да го искористите при купување во онлајн продавницата.

Со пријавувањето, ни дозволувате да ви испраќаме неделни електронски билтени, со кои  ќе бидете во тек со сите новости и промоции. Не грижете се, ние ги чуваме вашите лични податоци безбедни. Исто така можете да се откажете во секое време.

 

Твоја Lisca

ПРИЈАВА ЗА Е-НОВОСТИ
© 2022 Lisca d.o.o. Сите права се задржани.